Alles over rioolbeheer
Telefoon: (+31) 06-15841977

Over Brink Rioolbeheer

Foto Peter Brink

Peter Brink

Over Brink Rioolbeheer

Mijn naam is Peter Brink, 52 jaar jong en oprichter van Brink Rioolbeheer. Ik heb van 1993 t/m 2009 bij diverse gemeenten gewerkt in het vakgebied civiele techniek, waarvan de laatste 10 jaar op het gebied van riolering.

Vanuit een steeds sterker wordende wens om kennis te delen met anderen heb ik in de zomer van 2007 de beslissing genomen om Brink Rioolbeheer op te richten.

Brink Rioolbeheer is uw praktische en onafhankelijke partner in alle zaken omtrent het beheer van riolering. Of het nu gaat om adviesdiensten, het geven van cursussen, de begeleiding in projecten, of om volledige opdrachten van A tot Z uit te voeren. Brink Rioolbeheer ontzorgt u in vele aspecten van het rioleringsbeheer.

Het beheer van uw rioleringsstelsel vraagt een ruime expertise en een multidisciplinaire aanpak. Goed beheer is elke dag essentieel, vaak onderschat maar absoluut noodzakelijk voor de korte én de lange termijn. Assetmanagement is het huidige toverwoord daarin.

Brink Rioolbeheer: altijd onafhankelijk, met een ruime praktijkervaring, waarde hechtend aan langdurige relaties, maar vooral sterk praktijk- én oplossingsgericht. Kortom: rioleringsbeheer uit de praktijk, vóór uw praktijk.

Ik wil de diverse aannemers en inspectiebedrijven bedanken voor het vrijgeven van foto’s en filmpjes om te gebruiken voor deze website.

Hobbymatig verzamel ik foto’s van putdeksels, inmiddels bestaat deze verzameling uit ruim 2000 foto’s uit 145 landen. Een selectie hiervan kunt u bekijken via de homepage. Heeft u nog foto’s van putdeksels, of komt u voor studie of een vakantie in het buitenland en ziet u een leuke of bijzondere putdeksel, deze zijn altijd welkom en vormen wellicht een mooie aanvulling op mijn verzameling.

Opsturen kan natuurlijk altijd via info@brink-rioolbeheer.nl

Alvast mijn dank hiervoor.

Ik verheug me op de samenwerking met u!

met vriendelijke groet,

Peter Brink

Strip Elsje

Met dank aan Hercules & Valkema voor het gebruik van de strip (zie ook: www.elsje.nl)