Alles over rioolbeheer
Telefoon: (+31) 06-15841977

IKT Nederland

Vanuit Brink Rioolbeheer werkte ik vanaf maart 2012 tot en met april 2016 twee tot drie dagen per week voor IKT Nederland. Vanuit de functie van bedrijfsleider de kans gekregen om een vestiging van IKT (Institut für Unterirdische Infrastruktur), gevestigd in Gelsenkirchen Duitsland, in Arnhem op te richten en tevens verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van IKT in Nederland en België door middel van acquisitie, het bezoeken van beurzen en evenementen, en het geven van diverse opleidingen.

Als neutrale, onafhankelijke en non-profit organisatie kan IKT onder andere het testen van proefstukken uit liners verzorgen. Dit gebeurt in het eigen DAkkS geaccrediteerde laboratorium in Arnhem. De resultaten van de diverse testen worden, ongeacht het resultaat, jaarlijks openbaar gemaakt in het IKT Liner-Rapport. Dit rapport is gratis te downloaden op de website.

 

Maar ook voor onderzoek naar uitgevoerde renovaties van inspectieputten kan IKT Nederland het nodige bieden. Aanbevelingswaardig is de IKT opleidingsdag Putrenovatie, in 2017 nog te volgen op donderdag 5 oktober in Zwolle, dinsdag 14 november in Den Haag of op donderdag 14 december in Veenendaal.

Meer informatie vindt u op www.ikt-nederland.nl of www.ikt.de.