Alles over rioolbeheer
Telefoon: (+31) 06-15841977

Presentaties

Presentaties

Brink Rioolbeheer heeft de afgelopen jaren de benodigde ervaring opgedaan met het geven van cursussen. Voor Stichting Rioned uit Ede is er in de periode maart 2005 t/m maart 2007 vijfmaal een minicursus verzorgt met als thema: “Planmatige aanpak van reiniging en inspectie”.

Daarnaast heeft Brink Rioolbeheer op de landelijke Rioneddag van 2004 een presentatie gegeven met als titel: “Reiniging en onderzoek van de riolering: wat vind je doelmatig?”.

Op de Rioneddag van 2006 heeft dit een vervolg gekregen met een presentatie met als titel:
“Schade aan riolering als gevolg van boringen”.

Op 3 februari 2015 vond de 15. Gottinger Abwassertage in Gottingen (Duitsland) plaats. Daar mocht Brink Rioolbeheer een presentatie houden met als titel: “Allgemeiner Uberblick uber Kanalsanierungsstrategien in den Niederlanden”. En op 23 februari 2016 kreeg dit een vervolg op de 16. Gottinger Abwassertage met een presentatie over “Leitungskataster fur Leitungen in offentlichen Strassen in Holland, Zukunftsweisende Gesetzgebung auch fur Deutschland?”

Beide presentatie kunt u hier downloaden/bekijken.

Maar wat kan Brink Rioolbeheer voor u betekenen?
Wie zijn de doelgroepen? Beheerders, bestuurders en beleidsmedewerkers van gemeenten, medewerkers van aannemersbedrijven uit het vakgebied, beheerders van bedrijventerreinen of industrieterreinen. Maar uiteindelijk iedereen die beroepsmatig met het beheer van de riolering te maken heeft. Feitelijk is alles mogelijk. Op de werklocatie of elders, met oog voor de details of alleen op hoofdlijnen. Maar altijd interactief, doelgericht en gevoed met de nodige praktijkervaring.