Alles over rioolbeheer
Telefoon: (+31) 06-15841977

Links

Links

www.sos-straatkinderen.eu

SOS Straatkinderen is de hulporganisatie van pionier Theo van Hoof uit Valkenswaard. In 1998 begonnen met het geven van hulp aan de straat- en rioolkinderen in Boekarest, Roemenië. Inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die met hulp uit diverse landen vele vaak zeer jonge kinderen dagelijks een bed, bad en brood geeft. Kinderen die in de riolering leven anno 2017 is volstrekt onaanvaardbaar! Om met eigen ogen het werk van de organisatie te zien ben ik in september 2015 afgereisd naar Roemenië. Het reisverslag vind u bij Publicaties.

Brink Rioolbeheer steunt de stichting via het inzamelen van kleding en speelgoed, maar ook op financieel gebied.

www.ikt-nederland.nl

In juni 2011 begonnen met verkennende gesprekken voor het oprichten van een Nederlandse afdeling van IKT uit Gelsenkirchen (Duitsland). Op 30 januari 2013 was de daadwerkelijke opening van het kantoor van IKT Nederland in Arnhem. Inclusief een gecertificeerd laboratorium voor het testen van proefstukken uit liners. Tot en met april 2016 als bedrijfsleider mogen bouwen aan de verdere groei van IKT Nederland. Vanuit deze functie veel kennis en expertise mogen opdoen zowel in Nederland, Duitsland en België. Bij mijn afscheid benoemt tot “IKT-Ehrenmitarbeiter”, en in alle bescheidenheid: daar ben ik trots op.

www.boschadvies.nl

Brink Rioolbeheer hecht er grote waarde aan dat “Algemene Voorwaarden” of een bestek ook juridisch goed in elkaar zit. Juridische aspecten zijn steeds belangrijker geworden, niet alleen bij de Europese aanbestedingen maar ook bij de onderhandse opdrachten.

Brink Rioolbeheer heeft die specifieke juridische kennis niet zelf in huis. Indien noodzakelijk worden juridische vraagstukken voorgelegd aan Bosch Advies. Bij Bosch Advies werken specialisten op het gebied van aanbesteden. De dienstverlening beslaat het hele terrein van inkoop, aanbesteding en contractering.

Ze adviseren over de toepasselijkheid  van procedures, of over de mogelijkheden die de regels bieden zowel voor onderhandse, openbare of Europese procedures. Zij ondersteunen opdrachtgevers bij het uitschrijven van  aanbestedingen en adviseren ondernemers bij het inschrijven op aanbestedingen. Bosch Advies is een klein, laagdrempelig bureau. Enthousiaste medewerkers met vele jaren ervaring, kortom een bureau waar Brink Rioolbeheer indien nodig graag mee samenwerkt.

www.riool.net

Stichting RIONED is de koepelorganisatie voor riolering en water in de stad. In RIONED werken overheden, het bedrijfsleven en onderwijs samen aan onderzoek, onderwijs en voorlichting. Een site voor professionals met zeer veel interessante informatie.

www.riool.info

Deze website is bedoeld om een algemeen publiek te informeren over riolering en water in de stad. Voor een kennismaking in vogelvlucht is een speciale promofilm beschikbaar.